top of page

Autoriitalakimiehet ovat autoriitojen ammattilaisia

Under%20the%20Car_edited.jpg

Lakimiehemme

 

Kaikki lakimiehemme ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia, jotka ovat suorittaneet asianajajatutkinnon*

 

Kun valitset autoriitalakimiehen ratkaisemaan autoriidan, saat takuulla asiaan perehtyneen lakimiehen, joka osaa ratkaista autoriidan nopeasti ja tehokkaasti. 

Suurin osa hoitamistamme tapauksista ratkeaa viimeistään, kun autoriitalakimies lähettää kirjelmän vastapuolelle, jolloin vastapuoli ymmärtää miten autoriita ratkaistaan.

Kuvittelet varmaan, että tämä on kallista, se ei sitä ole. Tarjoamme myös helpon ja edullisen avun lakipuhelimen avulla, johon voit soittaa ja keskustella lakimiehen kanssa tilanteesta. Numerosta 0600-18000 tavoitat lakimiehen, jonka kanssa voit keskustella asiasta. Tämä onkin monesti täysin riittävä tapa saada asia ratkaistua. 

Mikäli haluat autoriitalakimiehen ottavan asian hoitaakseen toimeksiannosta, korvaa kotivakuutuksesi oikeusturvavakuutus käytännössä lähes kaikki lakimiehen kulut. Voit tarkistaa etukäteen, onko sinulla oikeusturvavakuutus, joka korvaa autoriitalakimiehen kulut tai sitten voit jättää sen meidän tehtäväksi. 

Mikäli sinulla ei ole oikeusturvavakuutusta, jää kulut sinun maksettavaksi, mutta niitä voidaan vaatia vastapuolen maksettavaksi. Sovintotapauksissa kulut jää kuitenkin yleensä osapuolten omaksi vahingoksi. 

Ammattitaitomme

 

Autoriitalakimiehet ovat hoitaneet vuosia eri riitoja tuomioistuimissa ja niiden ulkopuolella
 

Vaikka olemme erikoistuneet oikeudenkäynteihin, ei se tarkoita, että kaikki hoitamme asiat sinne ajautuvat. Itseasiassa suurin osa asioista sovitaan oikeudenkäynnin ulkopuolella ja tähän me pyrimme aina. Toki osa autoriidoista ajautuu tuomioistuimeen, vaikka sovintoon olisi kova tahtotila. Tällöin on syytä olla lakimiehenä sellainen, joka on oikeudenkäynteihin erikoistunut.

 

 

Ilmainen alkuneuvottelu

 

Tarjoamme ilmaisen alkuneuvottelun 15 minuutin ajaksi. 
 

Alkuneuvottelun aikana emme voi antaa oikeudellista neuvontaa, mutta voimme käydä läpi onko asiassa perusteita esittää vaatimuksia vastapuolelle. 

*Asianajajatutkinnon suorittanut henkilö ei ole asianajaja. Asianajaja on henkilö, joka on liittynyt Suomen asianajajaliittoon.

bottom of page